نمونه کار باسکول 60 تن بتنی پیش ساخته سردخانه رضوی

آمارها

  • زمان تحویل : 18/5/1393

  • بودجه: حداقل 30,000,000 تومان

  • تکنولوژی ها: باسکول، لودسل دیجیتال ، باسکول بتنی یش ساخته

مکانیک و پلت فرم باسکول

باسکول (به فرانسوی: bascule publique) که در انگلیسی آمریکایی ترازوی کامیون (Truck scale) و در انگلیسی غیر آمریکایی به آن ترازوی قطار (railroad scale)یا پل وزن کشی (weighbridge)می‌گویند، نوعی ترازوی بسیار بزرگ است که به‌طور ثابت در یک پی (فوندانسیون) بتنی قرار می‌گیرد. کامیون‌ها با بار و بدون بار روی این ترازو رفته تا بدین وسیله وزن باری که توسط آنها حمل می‌گردد، تعیین شود. معمولا به ترازوهای بزرگ (نظیر ترازوهای مورد استفاده در میدان‌ها عمده میوه و تره بار) نیز باسکول میگویند. به صورت خیلی غیر رسمی بدن سازان در باشگاه به ترازوی وزن کشی نیز باسکول گویند. ویژگی باسکول باسکول را می توان با توجه به محل نصب، درخواست مشتری و دیگر فاکتورها به صورت پیش ساخته یا غیر پیش ساخته تهیه نمود. در نمونه پیش ساخته کلیه مراحل در کارخانه زیر نظر مهندسین مجرب و طی چندین مرحله آزمایش مقاوم سازی در برابر عوامل مختلف تولید می گردد تا دربرابر فشار، ضربه و… مقاوم باشد. در مدل غیر پیش ساخته کلیه مراحل اجرا در محل انجام می شود. رعایت استاندارد جهانی در همه مراحل نصب باسکول ها اهمیت فراوانی دارد و الزامی است.

باسکول ها در سه مرحله خاک برداری و زیرسازی، عملیات مکانیکی و نصب پلتفرم، عملیات الکترونیکی و نصب لود سل‌ها اجرا می شوند. قیمت باسکول با توجه به نوع توناژ آن، نوع لود سل‌ها، عیار بتن مصرفی، نوع صفحه یا پلتفرم، و…. متغیر می باشد و با توجه به قیمت روز بازار و براساس تعرفه تعیین شده اصناف تعیین می شود. لود سل‌های به کار رفته در انواع باسکول، حسگرهایی هستند که سبب اندازه گیری وزن با دقت بالا می شوند و میزان وزن را در نمایشگرها نشان می دهد. در خرید باسکول با توناژ بالا بهتر است جنس پلتفرم یا صفحه بتنی باشد زیرا در صورت استفاده از پلتفرم فلزی وزن و ضخامت و در نتیجه قیمت آن بالا می رود.

باسکول ها بر اساس معیارهای مختلف تقسیم بندی می شوند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.

باسکول جاده‌ای وسایل نقلیه جاده‌ای را توزین می نمایند. از باسکول جاده‌ای جهت توزین ماشین های سنگین استفاده می شود که آن ها را با نام هایی نظیر باسکول تریلی کش، باسکول کامیون کش و باسکول دامپ تراک می شناسند. نصب، راه اندازی و کار با باسکول جاده‌ای شبیه باسکول های فروشگاهی و باسکول های صنعتی نیست و بسیار با آن ها متفاوت است.

این باسکول باید در زمین یا تپه‌ای قرار گیرد و به دو روش مرسوم توکار و یا روکار نصب شود. باید به این نکته نیز توجه داشت که پروسه‌ی عبور و قرار گرفتن ماشین ها بر روی کفه‌ی باسکول به راحتی انجام شود و در حین آن مشکلی ایجاد نشود. از این رو نیز محل قرارگیری باسکول اهمیت بالایی دارد.

ابعاد باسکول بر حسب نوع استفاده از آن ها می تواند متفاوت باشد. به طور مثال عموماً باسکول تریلی کش با ابعاد ۳ در ۱۶ متر طراحی و تولید می شود و باسکول های کامیون کش با ابعادی نظیر ۳ در ۸ متر ساخته می شوند. بر حسب نوع استفاده‌ای که می‌خواهیم از این باسکول ها داشته باشیم، این اعداد می توانند متفاوت (بیشتر یا کمتر) باشند. ظرفیت باسکول نیز از مواردی است که باعث می‌شود تفاوت‌هایی میان باسکول‌های مختلف صورت پذیرد.
برای توزین نیسان یا خاور از باسکول هایی با ظرفیت ۳ تن استفاده می کنند و این عدد در مورد دستگاه هایی که برای توزین واگن مورد استفاده قرار می گیرد، تا رقم ۱۵۰ تن نیز بالا می رود که عدد بسیار بزرگی است. هم چنین باسکول های تریلی کش نیز ظرفیتی تا حدود ۶۰ تن دارند.
در گذشته نمایشگر باسکول ها به صورت آنالوگ بود و وزن مورد نظر با عقربه نشان داده می شد. اما با پیشرفت هایی که در این زمینه صورت گرفت و با ظهور باسکول های دیجیتال، نمایشگرهای الکترونیکی جایگزین این عقربه ها شد. باسکول های دیجیتال علاوه بر نمایش دیجیتال اوزان می توانند ویژگی هایی نظیر ذخیره اطلاعات، چاپ اطلاعات و غیره را دارا باشند.

قیمت باسکول 60 تنی ایران

فروش با شرایط ویژه
نمایندکی انحصاری لودسل های فرانسوی ،آلمانی ، اسپانیایی و چینی در ایران
ﺟﻬﺖ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ و اﺳﺘﻌﻼﻡ ﻗﻴﻤﺖ ﺑﺎﺷﻤﺎﺭﻫﻬﺎﻱ ﺯﻳﺮ ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮔﻴﺮﻳﺪ
pandtozin.com
09124983058

سایر نمونه کارها

 

Message Us on WhatsApp